Εταιρεία

Η εταιρεία μας ασχολείται από το 1998 με το σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Forma Mezoura - Εγκαταστάσεις

Από το 2008 υποδεχόμαστε τους πελάτες μας στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, συνεχίζοντας τη δραστηριότητα μας στον χώρο της κατασκευής και της εμπορίας επίπλων. Εδώ πραγματοποιούνται όλα τα στάδια παραγωγής. Έτσι διασφαλίζεται ο έλεγχος των υλικών και των εργασιών και ταυτόχρονα της ποιότητας. Για τις δημιουργίες μας χρησιμοποιούμε  πληθώρα υλικών  μεταξύ των οποίων : διάφορα είδη ξύλου, ιδιαίτεροι καπλαμάδες, μέταλλο, κρύσταλλο, plexiglas, καθρέφτες, ανάγλυφες επιφάνειες, ομογενείς επιφάνειες (FRANKE solid surfaces), δέρμα, ύφασμα.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη μετά από μελέτη του χώρου.

Τεχνογνωσία, εμπειρία, επιμονή στη λεπτομέρεια - τα χαρακτηριστικά της δουλειάς μας. Ποιότητα, λειτουργικότητα, διάρκεια ζωής - τα προνόμια των πελατών μας.

Στις εγκαταστάσεις μας, που βρίσκονται στο 32ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου στην Χαλκιδική, έχουμε δημιουργήσει  για εσάς έναν ζεστό και οικείο εκθεσιακό χώρο. Στην έκθεση μας έχετε τη δυνατότητα να δείτε όχι μόνο τις κατασκευές μας, αλλά και τα έπιπλα κουζίνας της γνωστής ιταλικής εταιρείας STOSA, καθώς και τα προϊόντα της FRANKE. 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.